iki saat önce kızın bardağı taşıran son hamlesiyle bir hışımla patronun yanına koştum.böyle böyle anlatmıyor göstermiyor dedim.güldü adamcağız özlem heryer böyle işini herkes sağlama almak istiyor.sen yine birşeyler kapmaya çalış onada zamanında eski muhasebeci öğretmedi dedi.boşver zamanla öğrenirsin dedi.o sıcak yaklaşımını görünce gözyaşlarıma engel olamadım
ya çok baba adam gerçekten.işi bırakıcam demek geldi içimden ama sanki adamcağızı yarı yolda bırakıcakmışım gibi bir his doğdu.niyeyse ben bu patronumu çok seviyorum yaa
bakalım bir ay daha sıkıcam dişimi.ne de olsa kız gittikten sonra çatır çatır tek başıma öğrenirim.gerektiği yerde muhasebeciye laflarınıda yediririm olur biter
şimdi içim rahat kızda anladı sanki patrona söylediğimi arada pis pis bakışlar atıyoruz birbirimize ama benim içim artık çok rahat.bu kızı sevemiyorum yalan yapmanın alemi yok.suyuna gitmeye çalıştıkça ezmeye çalıştı.artık anladığı dilden konuşucam,kimseye muhtaç değilim Allahıma binnnn şükürrr.şu ayı çıkardım mı borcum harcımda kalmıycak wave