Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 08:05 AM   #60 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

bugün doktora gittim, bir sürü tahlil yapıldı, tüm değerler düşük çıktı, 1,5 ay sonra düzenli beslenmeme ve ilaçlarıma ve sükünete dikkat ederek tekrar tahlile gideceğim, demir eksikliği, kansızlık, vitaminsizlik, tansiyon hep düşük zaten, 3 öğün yemek yeme alışkanlığımda yok acıktığımda yemek yerim çoğu zaman işten güçten sıkıntıdan yemek yemeyi bile unuturum,çok haklıymışsınız, kendime değer vermeyi, acilen öğrenmem gerek, sevgim çok fazla, ama kendime döndürmem gerek bu sevgiyi,haketmeyenleri sevmekten yorulmadımmı daha, haketmeyenlere sevgimi verdikçe, beni daha çok sömürmelerinede izin vermiş oluyorum, yetenekli, akıllı, çalışkan olmak bana saygı duyulmasına değil sömürülmeme sebep olmuş, hizmet etmek asli görevim, bu benim yaşam biçimim ama kendime hizmet etmeyi unutmuşum, her geçen gün daha çok farkındalık yaşıyorum, değişiyorum, değişiyorum, önce kendime nefis sofralar hazırlamaya başlıyacağım, en sediğim yemekleri pişireceğim, enginar, kereviz, lahana sarması, pazı, ebegümeci, vay canına sebzelerin hepsini çok seviyorum, ama kendime özel olarak hiç pişirmemiştim, yarından itibaren hemen kendime sebze yemekleri yapacağım, özel menüler hazırlayacağım, ekmek yok, sigaraya elveda deme vakti geliyor, sigara yüzünden bu vitamin kaybını yaşıyormuşum, günde en fazla 5 adet, iyice azalınca elveda kangren olmuş parçaları kesip atmak gerek, hiç acımadan, farkındayım farkındayım farkındayım.....................