Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 05:29 PM   #118 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

bazen kendime çok kızıyorum.böyle kontrolümü kaybettiğim için.ama telkinlerin etkisi büyük hayatımda sanırım.2 gün o eski özlem'sem üçüncü gün çok acaip bir güç fışkırıyor içimden,şuanda olduğu gibi.dün yolda giderken düşündüm ben bu küçük insanlara papuç bırakıcak kadar güçsüz müyüm diye.hemde 1.30 ay sonra işten çıkıp bir daha geri dönmeside muallak olan bir art niyetli yüzünden mi işten çıkıcam.benim anlamadığım bazı şeyleri bu kızın algılıyamaması.o burdayken eski muhasebeci kıza göstermemiş şamar oğlanına çevirmiş,sonra Allah ın sopası yok birden adamı işten atıvermişler.ee şimdi o bana aynısını yapmaya çalışıyor.madem geri dönmek istiyorsun e akılsız kız benle iyi geçin ki ileride yaptığın yanlışları bulduğumda milletin gözüne sokup dönüşüne engel olmıyım dimi
şuanda kız yokmuş gibi davranıyorum.hep olumlu şeylere odaklamaya çalışıyorum kendimi.ayrıca bir yaşlı adamın hakkından mı gelemiycem.adamın her dediğine he diyicem birde güzel pohpohlıycam ki kendini bişey sansın
ilk sarsıntıda yıkılmak yokk artıkkk
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla