yaprakk öncelikle hoşgeldin
ben sana kendimden örnek vereyim.benimde kızarma huyum vardı.sinirlenim utanıyım hemen kızarıyordum.sonra bu kızarma huyum için eft ye gittim bir 2 seansta valla kurtuldum.mesela sinirlenince eskiden kan suratıma hücum eder yüzüm yanardı.ama şimdi köpürsem bile sinirimden elim ayağım titriyor ama asla yüzüm kızarmıyor.bu arada iyi aklıma geldi birde bu eft yi titreme sorunuma kullanayım.
iş konusunda iş bulamamanın tek sebebi kendini bir işe layık görmemen yada yetersiz görmen olabilir.düşünce kalıbını değiştir derim.kendine olumlamalar hazırla,zaten siteyi araştırırsan iyice çok faydalı şeyler bulabilirsin.bu iş konusunda bir örnek vereyim.bir arkadaşım var benden çok bilmez muhasebeyi ama o kadar kendine güveni var ki yaparım ederim der her zaman.hatta ilk işe biliyorum diye girip orda öğrendi o derece kızdaki güven.şu anda büyük bir şirkette çalışıyor normalde herkesin torpille girdiği departmana o gazete ilanıyla girdi.
telkinlere devam et canım bu senin kendine güvenini arttırıcak zamanla.ilişki konusuna gelince.bunun içinde çekim yasasını devreye sokabilirsin.ben yapmıştım işe yarıyor.ama şuanda sevgilim falan yok önce kendimi olan güvenimi geliştirip daha sonra benim frekansıma uygun kişiyi çekmek istiyorum.sende öyle yapabilirsin.amma uzun yazmışım umarım verdiğim bilgiler faydalı olur.