12-04-2008, 08:58 PM
|
#6 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* Alıntı: meninje Nickli Üyeden Alıntı
Kendini tanıma sürecin başarmaya olan isteğin iç dünyanda ki yolculuğun hepsi doğru yoldasın diye gülümsetti beni Gülsüm'cüm:)
Darısı başıma ve başımıza...
Bu arada kıskandım valla seni bu aşağıdaki sözlerinden dolayı Göl kıyısında sabah gezintisi, üstüne üstük meditasyon(ki son günlerde çoook ihtiyacım olduğunu hissettiğim sadece nasıl öğrenir nasıl başarırım konsantre olmayı diye kafa çatlattığım bir süreçteyken) ve sonra üstüne KENDİNLE BAŞBAŞA güzel bir kahvaltı... :) Sanıyorum rüyada gibi olurdum şu an yerinde olsaydım:) Alıntı: Resureksiyon Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim, iyi dilek ve dualarınız için. Umarım sizin de gönlünüzden geçen güzellikler sizi bulsun...
Bu gün sabahtan yeni bir güne mutlu bir şekilde gözlerimi açtığımı hissediyorum yine, okyanus gibi nefes aldım ve üstümü giyip, göle gittim bir güzel meditasyon yaptım sanki gölün üzerinde uçtum, Allahım şükürler olsun verdiğin güzellikler için...
Şimdi bir güzel kahfaltı yapayım kendimle başbaşa... | | Sizde Ankaradasınız sanırım, bir gün bekleriz Mogan gölümüze. Çokta uzak değil aslında içinizde ki denize... Gözlerinizi kapatıp sessiz bir yerde, kendinizi göl karesine atabilirsiniz. Bende başlarda çekindim içime adım atarken sonra birisi arkamdan ittiriyormuş hissine kapılıyorum git oraya kendini dinle diye....Şükürler olsun.
Sevgilerimle...
__________________ Her gün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler... |
| |