Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2009, 04:49 PM   #7 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Müthiş Sır...

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kitap dikkatimi çekti okumadım, ama sanırım Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Tarzı bir kitap gibi geldi bana.

Yine de okumak lazım.super

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kitap dikkatimi çekti okumadım, ama sanırım Ufak Şeyleri Dert Etmeyin Tarzı bir kitap gibi geldi bana.

Yine de okumak lazım.super
Ben okudum, bu tarz değil.

Çekim yasasıyla bağlantılı. Niyetin ve kararlılığın önemini anlatıyor.

Yazara göre, Müthiş Sır şu: "Bir şeyi başarmak için, o işi başarmak her ne gerektiriyorsa yapmaya razı olmalısınız."

"Bir hedefinize doğru yola çıkmak için sadece iki şeye ihtiyacınız var:

1- Açık bir hedef, (Bilinçaltı kesin ve net fikirlere cevap verir)
2- Kesin karar.(Kastedilen karar vermek ya da söz vermek değil, ne olursa olsun istediğiniz şeyin peşinden gitmeye devam etmenizi sağlayan bir güven duygusudur. Bir söz ya da zorunluluk değil. Aksine öyle büyük bir arzuyla istediğiniz ve sizin için öyle önemli olan bir fikir ki, sonunda elde etmek için yapmak zorunda olduğunuz her şeye değecek. Bu güven duygusu Müthiş Sırrın ta kendisi)"

Kitap 59 sayfa, kısa kısa bilgilerden oluşuyor. Bu nedenle alıntılar yapmıyorum. Benim çıkardığım sonuç: Hedeflerimiz yaşam amacımızla ne kadar uyumlu olursa başarı oranımız da mucizevi hale gelir.Tüm kalbimizle arzulayarak, severek yaptığımız ve yaşam amacımız doğrultusunda potansiyelimizi harekete geçiren iş ve hedeflerde adeta adanmışlıkla gereken her şeyi yaparız ve bunun sonucunda mucizeleri kendimize doğallıkla çekeriz...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla