Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 07:47 PM   #17 (permalink)
aysunt
Guest

Standart Ynt: ben de yazacağım

herkese merhabalar....

nasılsınız? umarım herkes çok iyidir... ben çok iyiyim demek istiyorum ama 2 gündür nedense pek keyfim yok. neden böyle olduğunu anlamadım. 2 aydır kendimi çok iyi hissediyordum oysa..

arkadaşımın babası çok hasta. hem onun için hem de arkadaşım için üzülüyorum. sanırım bundan etkilendim biraz..

bunın dışında hayat aynı. devam ediyor. olumsuz bir şey yok çok şükür. ama neden içimde bir üzüntü var bilemiyorum. kendimi hala tam olarak çözemedim sanırım. ne istiyorum yada ne istemem gerek? mutlu olmak için mucizeler mi bekliyorum acaba hayattan???? oysaki hayatta üzülmeme sebep olabilecek hiç bişi yok görünürde..

insanları anlıyorum ah bir de kendimi anlasam. bazen çok neşeli süper bazen de böyle işte.
neyseki bu site var. girince moral buluyorum. bu arada çekim yasası kitabını aldım ama okuyamıyorum. bu site daha güzel.

ama kitapta gözüme çarpan bir cümle var. onu sevdim. bir şeyi istemeniz yada istememenizden daha önemli olan neye odaklandığınız. benim kendimde eksik bulduğum tek şey yalnız olmak. karşı cinsle ilişki anlamında. mutlu bir ilişki istiyorum ama yanlış yerden odaklanıyorum sanırım biliçaltımda ne var bunu çözmem lazım. yoksa kısıtlanacağımı mı düşünüyorum. ya da sanırım biri olursa diğer hayallarimden vazgeçeceğimi düşünüyorum. asıl nedeni henüz bulamadım.

oysaki bazı insanlar için ne kadar kolay.

böyle işte. umarım kimseyi sıkmadım.

biliyorum hayat çok güzel ve ben herkesi seviyorum.