Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2008, 11:46 PM   #64 (permalink)
smyrna
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Smyrna Günleri...

bazen insanlarla anlaşmak o kadar zor geliyor ki susmayı tercih ediyorum. siz ne derseniz diyin karşınızdaki anlamak istediği kadarını anlıyor sadece. siz istediğinizi söyleyin sadece karşınızdakinin anlayabildiği kadarsınız. bu durum bazen o kadar yoruyor ki beni. böyle zamanlarda kendimi anlatmaya çabalamaktan vazgeçiyorum. ne gerek var diyorum o da öyle düşünsün ne düşünmek istiyosa öyle düşünsün. o kapasitede bi insanın benim hayatımdaki yeri bellidir zaten bi adım ötesine geçemez. öyleyse benimle ilgili düşüncelerini düzeltmek için kendimi zorlamanın alemi yok. hem dediğim gibi ben ne dersem diyim o anladığı kadarını veya düşünmek istediğini düşünüyor. e öyleyse anlatmaya çabalamanın ne anlamı var ki.
evet en güzeli böyle insanlarla fazla yüz göz olmayacaksın. sen öyle düşünmekte ısrarlı mısın arkadaşım o zaman öyle düşün ben umursamıyorum diyip geçmek lazım. offf yordular valla beni
şimdi hayal ablamın sesinden bi meditasyon sonra güzel bi uyku sabaha bişeyim kalmaz
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla