emelim ve güzel
m biriniz 23 yaşında diğeriniz 41 ayol ben o hesapları düne kadar dibine kadar veriyordum.hemde kadın beni ayakta tutup alıyordu hesapları..hayatım boyunca böyle komik duruma düşmedim ben,
doğum günü var tamammı ektim bunu ben amacım pastasıyla çiçeği ile sürpriz doğum günü hazırlamak..markete diye çıktım..geciktim tabii.yok çiçekçi, yok pastane, yok ıvır zıvır..bi pastaylada olmuyor.yedi ceddimizi çağırdım çünkü, eve geldim..benim oğlak burcu kelimenin tam anlamıyla çileden çıkmış, neredesin sen diye bi başladı..inanın 15 yaşımdayken kekelemedim onun karşısında ben..sürpriz yapıyoruz ya ..yalanda söyliycem yani söylemem lazım..beceremedim..eh be anne 50 yaşındaki kadındanda hesap soruyorsunya..kem küm ettim..baktım yaş günü ve ben hiç bir hazırlık yapmıyorum zannediyor..üzülüyor..anlattım böyleyken böyle..yalnıııız dedim herkes sürpriz geliyor, bildiğini söylersen darılırım..attım yalan söyleme işini onun üstüne , ben beceremem o asla yapmaz..vicdan azabı gibi karşısında durdum zevkle seyrettim beceriksizce yalan söylemesini..
ah benim anacazım ah..ne zordur..ne kadar zor kadındır..haa bu arada internette herkes koca buluyormuş ya..pc başına geçtimmi hemen, bana bak itle uğursuzla konuşursun başına bela alırsın diye tembihlemesi varki eminim sizinkiler yapmıyordur...büyüklerin gözünde büyümüyoruz..uzun lafın kısası..