14-04-2008, 01:00 PM
|
#9 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* merhabalar canım günlüğün hayırlı olsun.. ne güzel mesajlarla dolmuş...
dilerim kendini keşif yolculuğun bşarılarla dolar taşar..
sen kendini doğru bir şekilde dinledikçe yüksek benliğin ile olan iletişimininde farkında olacaksın..
gerek rüyalarında gerek içsel sesinde onun mesajlarını ayırt etmeye başlayacaksın..
en kısa zamanda bu güzelliği doyasıya yaşaman dileklerimle..
meditasyon sayfamızda yüksek benlik ile buluşma meditasyonu örneğimiz var..
bu ve benzer çalışmalar sana yardımcı olacaktır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-t5661.0.html
ayrıca sen rüyaları seviyorsun.. rüyalarına da davet edebilirsin..
afrikadaki açları bırakıp önce kendini düşündüğün için asla suçluluk duymamalısın..
bir şifacı önce kendini düşünür..
bu reikinin ilk kuralıdır..
kendini iyi bir şekilde şifalandırmadan başkalarına yardım etme isteği egonun kendini sabote etmesinden başka bir şey değildir canım..
kendini şifalandırmadıkça başkalarına yapmaya çalıştığın yardıma bir süre sonra inanmaz yapmaktan vazgeçersin..
bu tuzağa düşmemek için önce ben demeliyiz..
ben demek bencillik değildir.. ben demek sağlam bir inşaatın temelidir..
ben ne kadar sağlamsam başkalarını taşıma gücüm o kadar artar..
herkez ortak bilincin benliğinde buluştuğunda aydınlanmış bir dünya ya ulaşmış olacağız..
hepimizin bir görevi olduğu gibi filistininde afrikanında bir görevi var..
önemli olan sorumluluklarımızın farkında olup yetebildiğimiz kadarını yapmak ..
yapamadıklarımız içinse kendimizi suçlamak yerine ortak bilincimizi şiflandırmayı seçmeliyiz canım..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |