Ynt: Felçli hasta bakımı ipuçları babam 60 yaşında talamus denen kısımda kanaması oldu bilinci açık herşeyi algılıyor anımsıyor ama konuşamıyor dr lar konuşma merkezinin etkilendiğini söylediler sağ tarfında güç kaybı var daha doğrusu sağ el ve ayağında his var ama oynatamıyor bazen sağ eli ile direnç gösteriyor düzenli fizik tedavi görüyor bakımıyla hasta bakıcı ilgileniyor ama tüm beslenmesinden tutun ilaç takıplerine kadar annem ve ben ilgileniyoruz nörolojik olarak ödemde belirgin azalma var ama çok mutsuz işine dönmek istiyor hep yanındayız ama o stresli yemeği ilaç içmeği istemiyor sürekli ağlıyor konuştum onunla ona kendisine acımayı bırakmasını ona ihtıyacımız olduğunu anlatmaya çalıştım o an etkili oldu sanırım gülümsedi meyvesini yedi ama işte gel git çok ruh durumunda nasıl yardım edeceğiz bilmiyorum çook teşekür ediyorum bu arada paylaşacak durumumu anlayacak kimse yok etrafımda ilk hafta başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum yolda yürüyordum babam yaşında bir adamcağız torunuyla yürüyor o an nefret hissettim neden benim babam dedim tanrım çoook zor keşke sadece kabus olsa ..........................
__________________ |