Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2009, 12:57 AM   #2 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Cevap: sabaha meleklerin şarkısı ile uyanmanız dileğimle..

ya ben bambaşka birşeye taakıldım.aşağıda yazının bir bölümünü tekrar kopyaladım ve bu yazıyı okurken(gözlerimizle harfleri takip ederek yapıyoruz bunu :) ) yazının bir bölümünde sanki kağıdın üstündeymiş bu yazı ve kağıdabir çizik atmışlar.bunu gördüm.bu bu nedir bu yahu.göz yanılsaması mı baska bişiymi :) sizlerinde bahsettiğim şeyi görüp görmediğinizi merak ediyorum.
Gördüğünüz gibi meditasyonla hiçbir alakası yok :)
Sevgiler...

Onların şarkısını dinle. Senin için ruhunun niyetinin şarkısını söylerlerken dinle, bu yaşam armağanına nasıl özlem duymuştun ve onu almıştın, sana yaşamın bir kıvılcımı nasıl verilmişti, şu anda merkezinde parıldayan aynı kıvılcım. Nasıl doğdun ve o zamandan beri nasıl sevildin ve kıymetli tutuldun, özgürlüğe doğru giden adımları atman için seni cesaretlendirmek için yardımcı eller sana nasıl uzatıldı, melekler kendi hayatını kendi şeklinde yaşamana izin verirken seni nasıl korudular. Ve şu anda da senin için buradalar, bu şarkıyı söylüyorlar, senin şarkını, yaşamının şarkısını, eğer onun senin için parlamasına izin verirsen senin için orda olan tüm harika sevgiyi, şimdi ve daima ve her günün her anında yoluna akan tüm rehberlik ve bilgelik.

ha varmıymış ? gördünüz mü sizde :)
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla