Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 04:23 PM   #6 (permalink)
cezerye
Teğmen

Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cezerye is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sevgili dünlük...

selamlar sevgili dünlük öncelikle burada sana yazdıklarıma gelen yorumlar beni çok mutlu etti seninde yardımınla herkese çok teşekkür ediyorum geçen gün çok hoş bi olay yaşadım ben yaklaşık bi on oiki gün kadar suçluluk duyguları ve ego güçlendirici dinledim şu meşhur dalgalanma olayını yoğun olarak yaşamaya başlayınca bırakıp diğer mp3 lere geçmeye karar verdim ancak koruma kalkanı mp3 ünün doğa sesi versiyonu yokmuş ve benim favorim doğa sesidir... neyse bende onun new age versiyonunu indirmeye karar verdim cahilliğim affoluna günlük ama ben new age nasıl bir müzik çeşididir bilmiyordum indirdim ve dinlemeye başladım evet müzik güzel aradada funda arar sesleri geliyo o bitiyo ziynet sali alllah allaaaah dedim bu nası bi müzik çeşidi bu şaşkınlığın ardından sitenin radyosunu keşfettim birde 3 gündür kendine güven ve depresyon dünde kaldıyı dinliyorum normalde derse konsantre olup çalışamayan biri olmama rağmen iki gündür sekizer saat ders çalışıyorum ve gerçekten kendimde pozitiflik hissediyorum evet depresyonun etkierinde bütünüyle kurtulamadım üç günde de bunu bekleyemem zaten ama değişik bir ferahlık var üstümde kalıcı olması dileğiyleeee..... hoşça bak zatına
cezerye isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla