Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 05:06 PM   #9 (permalink)
umut_84
Teğmen

Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umut_84 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Umut'un Seyir Defteri

shamanic teşekkür ederim. isminizi ve yaşınızı bilmediğimden uygun şekilde hitab etmiş olabilirim. Afedersiniz. ilk gönderdiğiniz linki okudum.
Kesin hedefleri istemek bu konuda elinden geleni yapmak dua etmek ve gerisini inancım gereği Allaha bırakmak düsturumdur. inanır mısınız ilk okula başladığımdan beri bilgisayar mühendisi olmak istiyordum. ne yollardan geçerek bunu başardığımı burada anlatmaya lüzüm görmüyorum. Buradan kesin ve belli hedeflerin olması gerektiğini çıkartıyorum. Belki de sıkıntılarımızın bir kısmı iyi bir hedef belirleyememekten yahut hedefe inancımızı kaybetmekten oluyor. Günlüğüm olduğu için yazıyorum. iki gündür sabahları acayip neşeliyim. Öğleden sonra parçalı bulutlu ve isteksiz. Aslında bir sebep buluyorum buna. Sevdiğim bir arkadaşım aynı modda olduğu için böyle hissediyorum diye düşünüyorum.Hem o üzgün diye hemde onu üzüyorum diye bu hale düşüyorum. O kasılıyor ne yapsam umut'u üzmem diye. Bütün kitaplarda var. İnsanın yolu aynı anda birden fazla kulvarda geçiyor. Maddi Ruhsal Fiziki kulvarlarda aynı anda yürüyoruz. Ve bütün bunlar birbirine bir derecede bağlı. O zaman aynı anda yürüdüğümüz farklı kulvarlar için farklı amaçlar belirlemeliyiz. Amacım sadece insanlarla iyi iletişim kurmak yada mutluluk olmamalı. Aynı anda maddi ve Fiziki hedeflerimiz de olmalı. Bunlar insanı motive ediyor. Fiziki olarak iyi bir vücuda sahip olmak istiyorum. Zayıfım. Hergün sabah akşam egzersiz yapıyorum. Biraz daha beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz ağlamak istiyorum ama kendimi tutuyorum. Biraz daha tutarlı olabilmek istiyorum ruhsal bakımdan. Maddi olarak yeni bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.
Bazen bazı şeyler bilmediğimiz yada bilmediğimizi kendimize inandırmaya çalıştığımız şeyler bizi sıkıyor. Şanslı %1 in içinde olmak bile bir işe yaramıyor. İsyan ediyorum.

Not: Ben böyle yazıp duruyorum ama günlüğe bu kadar yazmak yasak değil dimi?

Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak..
umut_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla