Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
tek tek isim saymadan hepinize sevgili dostlar gunaydin, desem olur di mi, gunaydin diyorsam da iki saattir kosturyorum, simdi geldim eve ve cikacagim gene, bir mp3 doldurmustum hayatimdegisti.com dan kendime..ve onunla bir ilki stressiz gerceklestirdim, detayli hislerimi yazmak sonraya kalsin, ama telkinden oteye baska bir kuvvet vardi icinde, seneler sonra kaza yaptigim otobandan ilk defa gecerken nasil da guzeldi desteginiz anlatamam. bu muthis bir degisimin zaferini cosku ve sevincini ve dahi gururunu size armagan ediyorum. gorun iste kimsenin doktorlarin ve daha onlarca akil verenden dinledigimin faydasizliginin yanindaki faydanizi.
kosturmam lazim, aklimda da simdi az stress faydaliymis yazisiyla..hanginiz yazdiysa aklimda kalmis. lalezar, eterna ve yeni gelen hos nikli pisli ve sana ve ona ve bana ve bize guzel bir cumartesi diliyorum. unutmayin hicbir sey bizi altedemeyecek. taa ki..yok taaa ki maaki takmiyoruz bizi uzecek hicbir seyi, takilmisligimiz olanlari da SIGARA dahil halledeceyiz evellah.. kimmis o paket cekpot ucleyen?? sigarayi biraktirmak icin sana bana pilot bir proje olmayi ister misin? bu soruyu sorarken sanma ki kendime guvenden sadece ofiste tanidigim ve hep allaaam bu adam neye yarar dedirten bi ofis arkadasi ki sigarayi uc paket icerken kuttedenek birakti ama yok ona da guvenden degil, sadece bildigim bir sIr var sigarayi biraktiran, iste o sIr''a guvenden. ogrenmeyi istersen bildir belki paylasirim. ama belki:)) hain olmayana ekmek yok aaabi :)) sen hele once bi karar ver, sonra dusunuruz birseyler..
canim millet, hepinize guzel bir gun aksama burdayim. sevgiler sevgiler ve gene sevgiler..
dilimde hep ayni sarki... beeniiii mutttluuuu ettttiiiin sen deee ooolaaasin... hadiyin devam aksama.. simdilik saglicakla |
Lerzan keyfin yerinde bakiyorum...Ne güzel böyle olumlu mesajların olması.Gerçekten bu forumu farkli kiliyor.Herkesin yüzü gülüyor.
Elbette hepimizin hayatımızda yaşadığımız kayıplar acılar sorunlar var.Ancak buna rağmen gülümseyebiliyoruz.Sevinçlerimizi paylaşıyoruz.