Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 08:46 PM   #13 (permalink)
nilcelep
Teğmen

Tesekkür: 0
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilcelep is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

Merhabalar...Izmirli ben baktim google mapsdan bayaa uzaktayiz sen luksenburgdanda asagidasin sehri tekrar yaziyorum istersen sende bakarsin Aarschort ben belcikanin ortasindayim butun sinirlar hemen hemen bana 2 saat ama sadece sinirlar sonrasi adrese ve bolgeye bagli. senide nisanlinida simdiden tebrik ederim ins bizim kadar mutlu olursunuz bizde c gec evlendik ama bekledigimize degdigini anladik hersey cok yolunda cok iyi gidiyor hissediyorum boylede devam edecek yanilcagimi dusunmuyorum kaza bela olum olmadikdan sonra artik kisilik sorunu ve catismasini asmis yaslardayiz esim 40 yasinda benim yasimida biliyorsun.Bende burada benden 2 sonra gelen 25 yasinda bir arkadasla konusurken ben 8 ay o 6 ay oldu aslinda 2 ay var aramizda cokda degil ama o ve esi yada esinin ailesi cok alttan ve yavasdan almislar islemlerini okula yeni basladi sis karti yeni cikdi oturuma gec basvurdular henuz posta kutusunda acilmamis 100 den fazla zarf varmis kizin yabanci dili olmadigi icin anlamiyor acamiyor kocasini bekliyor zarflar,sen anladin ulkucum olayi iste onunla konusurken benim yaptiklarim ve bu kisa surede astigim sorunlari ben ideallerden konurken bu ne acele dedide bana bende 5 yil sonra tr de evim olmasi gerekli falan dedim ben tabiki omur olursa bu ayri mesele bunu her konusma basinda belirtemeyizki bana bu ne hirs dedi ideallerin adi hirsa donusmeye basladi :) benim yasim ilerliyor ben bu parayi 25 yasinda kazanmaya baslamadimki tr deyken maasim asgari ucretti calisabilcegim yas ve gucum ortada en azindan bu yasimdaki gucumu degerlendirmek istiyorum zaten istemedende olsa performans dusecekki yas ilerledikce sanki 25 yasindayken elime 1500 euroluk is gecti tr deykende benmi degerlendirmedim o arkadas esine anlatmis bide durumu :( bide benim ona verdigim daha 25 yasindasin unv 2 yillikda olsa mezunsun denklik falan yap laboratuvarciliga devam et dil sorununu as cocuk yapma ne konustuysam kocasina anlatmis gerci kocasi herseyi pc ye kayit yapiyormus ???benim tr den 5 yilda ev alma arzumu adam"cagiz" onlarin kari koca gozunu para hirsi burumus diye yorumlamis :)buyur burdan yak dedim arkadasima dedim sen 25 esin 36 yasinda bu lafi konusan adamin mantalitesini ve hayat gorusunu anlarim bu tarz birisi benim etrafimda olamayacagi gibi kocam asla olamaz dedim sana cok gecmis olsun keske adanada kalsaydin dedim ama senin secimin belki sen anlasiyordursun dedim o tarz birisi ile anlasanda onun gibidir ayol :)