Alıntı:
nil Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ..Sanada cok basarilar dilerim ve umarim ideallerine ulasirsin eger kendine inaniyorsan ulasacagindan emin olmalisin.Hangi alanda master yapacaksin acaba sevgili chilem?Benimde kardesim tr de bu yil arkeolojiyi bitirdi 84 dogumlu arkeolojinin ana dili almanca oda mastir yapmayi dusunuyor bazen tabiki arkeolojinin anadilinde almancada olur.eger yaparsa bana bilgi verebilirmisin acaba?sen kac dogumlusun?ne zamandan beri oradasin ?ne olarak geldin ne vizesine basvuru yaptin? |
Tesekkur ederim Nil :)
Ben Hukuk master'i yapicam. 1 yil olmadi geleli. sonbahardan beri burdayim. 83 luyum .Burslu olarak geldim o yuzden ogrenci vizesine basvurdum. 3 aylik vize verdiler once. Ben burdan uzattirdim.Arkeoloji icin dedigin seyi duymustum. bence buradaki universiteleri arastirip basvursun. dili varsa zaten kolay kabul alir. Okul kabul edince de vize problem olmuyor. Ama ben mesela daha kabul almadan gelmistim. Ilk once baya sorun cikardilar. Ama resmi burslu oldugum icin sonradan hallettim ama yine de 3 aydan fazla vermemislerdi.