Ynt: bigünlük... hepinize çok teşekkür ediyorum.
akşam erken yattım bayağı yorgundum. gece 2 3 civarı korkarak uyandım ama rüyam çok güzeldi. hatırlıyorum yatağımda uçuyordum galiba ama göğsüm daralmıştı, o acıya uyandım. akabinde meleklerle çalışmayı unuttuğum aklıma geldi ve yazıyı okuduktan sonra yastığımın altına koydum ve mışıl mışıl uyudum. sabah ilk etapta uyanmak zor geldi yataktan kalktım ve uykum açıldı. güne çok iyi başladım.
sabah otobüste iki bayan vardı yanımda idiler. bir muhabbete başladılar 45 dakika soluksuz. sinir oldum. kitap okumaya çalıştım, otobüste yada herhangi bir araçta gidiyorken okuyamıyorum. o na da da canım sıkıldı. ama buna rağmen çok iyi başladı günüm. taa ki az evvel kız arkadaşım arayana kadar. bu arada sanırım söylemeyi unuttum. ben yine sigara içiyorum. ve birazdan bir kahve sigarama eşlik edecek. şuan içim acıyor. görüşürüz...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |