Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2009, 01:40 PM   #1 (permalink)
melodiss
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Thumbs up Bilinç ve Bilinçaltı Güçlerinizin Farkında mısınız?

Bilinç ve Bilinçaltı Güçlerinizin Farkında mısınız?

  • Bilinç beynin sol tarafıdır.
  • Bilinçaltı beynin sağ tarafıdır.

Bilincimiz bilgileri beynin sol tarafına düzenli bir çizgide ve organize bir şekilde işler. Beynin sol tarafı aynı zamanda sinir sistemimizi de kontrol eder. Bilinç bizim irade gücümüzü geliştirdiğimiz yerdir ve işte bu bilincin karar verme yeteneğidir.

Bilinçaltı veya sağ beyin anıları depolar, organize eder, olayları hatırlar ve deneyimleri işler. Bilinçaltı yaratıcı veduygusaldır. Fiziksel hareketlerde, bir düşünce yada fikre yanıt verirken kalbimizi yavaşlatır ya da hızlandırabiliriz
ve vücudumuzdaki kimyasal dengeyi herhangi bir hastalıktan uzak tutmak için değiştirebiliriz. İşte böyle herhangi bir değişiklik yapmak istediğimizde biz bunu anıların, alışkanlıkların ve programlamanın yer aldığı bilinçaltı düzeyde gerçekleştirebiliriz.







Beyin mantıklı ve rasyonel düşünceleri soyut ve duygusal düşüncelerle karıştırarak ortak bir noktada karar verir. Yani sağ ve sol lob sürekli birbirleriyle iletişim halindedir.

Matematikçiler genelde sol beyinli insanlardır. Ressamlar da sağ beynini kullanan insanlardır. Üstün zekâlı insanlar sağ beyindeki büyük esneklikle iki beyinlerini de bir arada çok iyi şekilde kullanırlar.


Lütfen önce üçgenin içindeki yazıyı okuyunuz:












Bilincin görevleri nelerdir?
Bilinç bizim bütün kararlarımızı verdiğimiz yerdir. Ulaştığımız bütün yargıları, kabullenmeleri, ters düşünceleri ve önerileri analiz eder.

Bilinçaltının görevleri nelerdir?
Kalp atışı, kan basıncı, sindirim ve endokrin sistemler gibi bütün vücut fonksiyonlarını yürütür. Bütün davranışları, alışkanlıkları
depolar. Şüphe ve sorgulama gerekmeksizin alınan bütün düşünceleri, fikirleri, olayları depolar.



BİLİNÇ
1-Duyusal girdiyi analiz eder, değerlendirir,

2-Bilgileri sıra ile işler. Bir zaman diliminde
3-Kısa süreli bellek
4-İrade merkezidir.
5-Mizah anlayışına sahiptir.
6-Yavaş ve eksiktir.
7-Yeni şeyler öğrenmeye istekli ve heveslidir.
8- Egosu yüksek, kendini fazla önemser.
9-Dün, bugün yarın önemlidir.
10-Mantıklıdır.
11-
Farkındalık










BİLİNÇALTI
1-Hareketleri sorgulamadan, yargılar; ya kabul eder ya da reddeder.
yargılamadan analiz etmeden kabul eder.
2-Çoklu işlem yapabilir. Bütün bir adet bilgi işler. vücut işlemlerini aynı anda yürütebilir.
3-Uzun süreli bellek
4-Alışkanlık merkezidir.
5-Mizah anlayışına sahip değildir.
6-Hızlı ve tamdır.
7-Değişim karşısında yavaş işler
8-Nefsini koruma mekanizması yüksek
9-Sadece bugün vardır.
10-Duygusaldır.
11-Farkında olmayan







Sağ Beyin ağırlıklı mı yoksa Sol Beyin ağırlıklı mısınız? Kolay bir test… Bu testi uygulayarak kolayca hangisi olduğunuzu bulabilirsiniz.

Öncelikle parmaklarınızı birbirine kenetliyorsunuz ve şimdi başparmaklarınızın konumuna bakıyorsunuz.

Eğer sol başparmağınız üstte ise sağ beyin ağırlıklı, sağ başparmağınız üstte ise sol beyin ağırlıklı bir insansınız demektir.

Peki, bunun sebebi ne?

Sağ beyin vücudun sol tarafını, sol beyin de vücudun sağ tarafını kontrol eder. Vücudunuzu idaresi her zaman beyninizin baskın olan tarafındadır.


İnsan Psikolojik Danışmanlık NLP ve Hipnoz Eğitim Merkezi
Copyright © 2006 İNSAN All rights reserved © İnsan Danışmanlık

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla