merhaba atakan bey. açıkçası ilk başta ne değişecek ki demiştim yüksek sesle! ancak yine de denemeye karar verdim ve yaklaşık bir haftadır sosyal fobi ve ego ile ilgili olanları dinliyorum. etkilerine gelince: normalde aşırı çekingen bir yapım vardır. öyleki ünv mezunu olduğum halde insan ilişkilerinde başarısız olduğum için çalışmaktan bile korktum her denememde başarısız oldum. bunun için yaklaşık 2 yıl tedavide gördüm ancak bir yararını göremedim.
telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ilk etapta bendede baş ağrısı oldu ama geçti. gece yada gündüz fırsat bulduğum her an dinledim. daha sonra ne mi oldu? eve gelen telefonları ile açmaya çekinen ben, şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. sosyal yaşamdaki korkularım birer birer azalıyor. bunu ilk farkettiğimde açıkçası biraz ürktüm. nasıl olabilir diye! ama oldu işte. açıklaması zor ama dış dünyada daha rahatım. düşüncelerimi söyleyebiliyorum ve birşey daha var; kararsız bir yapıdaydım ama artık daha net kararlar alıyorum. bu kadar kısa sürede olurmu demeyin sadece inanın ve dinleyin. mutlaka bir değişim yaşatacaktır. vadesi uzun yada kısa olabilir ama ben hala tereddüt edenlere şunu söylemek istiyorum. denemezseniz ÇOK ŞEY KAYBEDECEKSİNİZ!
TEŞEKKÜRLER