Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2008, 03:52 PM   #177 (permalink)
tatlıcadı
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Alıntı:
defduru Nickli Üyeden Alıntı
Bana ne oldu bilmiyorum ama kendimi ve hayatımı biraz sizlerle paylaşmaya karar verdim. Yarın babamı bu dünyadan uğurlayalı yedi sene bitiyor. Bir bakıyorum o yaşıyormuş gibi geliyor. Bir bakıyorum hiç yaşamamış yada daha dün aramızdan ayrılmış gibi. Çok ani olmuştu babamın aramızdan gidişi. Gece yarısı gelen bir telefon trafik kazası diye hastaneye koşturmaca ama araba kullanırken kalp krizi sonuçu ayrılmıştı aramızdan. Bana ilk eşim söyledi yer ayaklarımın altından kaydı ve yere yığıldım. Ama aklımdan sadece ben şimdi ne olacağım geçti. Şimdi düşündükçe nasıl kızıyorum kendime bencillikten başka bişey değil. Koskoca kadındım on yıllık evli ve baban öldü dediklerinde ilk düşündüğüm ne olacağımdı. Ne garip......
merhaba defduru çok etkiledi bu paragraf beni bir gece banada telefon geldi babam ölmemişti ama beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda dediler aynen senin hissettiklerini hissettim bende 8 senedir evliyim 6 yaşında bir oğlum var 30 yaşındayım ama benimde aklımdan ilk "ben şimdi ne olacağım" geçti ankara da yaşıyoruz eşimle ,bende evimi bırakıp istanbula geldim oğlumu burda anaokula verdim .....

şimdi okuyunca yazdıklarını korku sardı içimi dilerim eşimle ben o noktaya gelmeyiz şimdilik herşey yolunda ama bendemi bencillik yapıyorum dönmeyi çok düşündüm ama babacım bana öle bakınca yapamıyorum :( ne zamana kadar kalıcam bilmiyorum ama hayalim onun yürüyebildiğini görmek umarım hayal olarak kalmaz