Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2008, 04:34 PM   #10 (permalink)
pınpın

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pınpın is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 18 yıllımın özeti

cancazım yazını kısaltmalarından ve kelimeleri değiştirerek yazmandan ötürü zor da olsa sonuna kadar okudum. yazdıklarının bir bölümü bana çok tanıdık geldi bir kısmı çevremdekilerden diğer kısmı kendimden. özellikle şu "insanlar benim hakkımda ne düşünüyordur acaba?"meselesi. bu nasıl bir şeydir ki 9-10 yaşındaki mini mini insanları bile düşündürebiliyor. ben hatırlıyorum ilkokulda arkadaşlarım hep derdi bana "ya acaba insanlar benim hakkımda ne düşünüyo çok merak ediyorum" diye. ben öyle değildim de işte sonradan oldu bir şeyler ben de kendmi bunları düşünürken buldum. neyse bir de "kendini ispat etmek" bu da geçen sene yds ye hazırlanırken uçlarında dolaştığım bir durumdu. "eveeet bu ay çok çalıştım bu sınavda bilmem kaç net yapçam" dedikçe en düşük netlerimi yapardım. sonra bir arkadaşım uyardı beni bu konuda. zaten bir süre sonra insan işe yaramadığı da görüyo, gürüyo ama değişmek zor tabi. beni bu kadar uzun cevap yazmaya teşvik eden de seni çok ilginç bulmam. kendini bu kadar geliştirmeye hevesli az insan vardır. etkilendim,takdir ettim.
pınpın isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla