Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2008, 02:18 AM   #34 (permalink)
melanie87
Teğmen

Tesekkür: 1
44 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melanie87 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

benim secret ile ilgili verdiğim örnekler ne kadar önemli olacak bilemiyorum ama yine de paylaşayım.benim ortaokuldan liseye geçtiğim sene(tabi o zmn secret diye birşeyden haberimiz yoktu) yazın bizim apartmandaki arkadaşlarla oturur gece yarılarına kadar sohbet falan ederdik.çok sıkıldığımız günlerde bizi düşünce gücü merakıdır aldı kütüphaneye gidip kitaplar araştırmalar derken basit bir yöntem denemeye karar verdik.hepimiz elele oturup gözlerimizi kapatıp basit birşeye odaklanacak ve öyle olduğunu hayal edecektik.ne bulsak diye etrafımıza bakınırken arkadaşmımz yonca'nın kardeşinin iyle etrafta dolandığını gördük ve "yiğit bizim yanımıza gelsin elini şu duvara yaslasın" diyerek bu düşünceye odaklandık(biliyorum biraz saçma ama 44) ve gerçekten de bir süre sonra yiğit yanımıza geldi.tabi elini duvara yaslamadı veo zmn biz "olmadı başaramadık" diye düşünmüştük ama aslında çoğunu başarmışız.

bir de şöyle bir örnek var.secret kitabını okuyanlar bilir.bu yöntemin işe yarayıp yaramadığını kontrol etmek için bi adam kafasında tüy imgesi yaratmış sonra onu görmüş vs.aynı şeyi okuyunca benim de içimden böyle birşey yapmak geldi.bende kafamdan bir bileklik düşündüm.böyle renkli ipliklerle birbirinie bağlanmış bir bileklik.aslında üzerinde çok fazla da düşünemedm sadece 1 gün kadar.ertesi gün yengemle çarşıya gidecektik.yengem "çantamı almayayım cüzdanımı alsam yeter" dedi ve cüzdanının arkasından böyle renkli ipliklerle benim kafamda oluşturduğuma benzer birşey sarkıyordu.ben o zmn herhalde bu şekilde oldu diye düşünmüştüm.(nilemiyorm belki de tesadüftü o an öle şartlandığımdan ben o şekilde düşünmüş olabilrm). dusun

melanie87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla