Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2008, 11:48 AM   #38 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

canım benim hepimiz anlattığın dönemlerden geçiyoruz..

önerilerimizi istemektede haklısın ama ne dersek diyelim yine kendi bildiğini yapacaksın..
onun için iç sesinle anlaşmaya varman gerekiyor..

mutlaka hedeflerin olmalı.. en basitinden en zoruna kadar..
en küçük hedefin seni bir sonraki adımına taşıyacak şekilde basamaklanmalı..

her şeye inat her keze inat mutlu olmalısın..

hoşlandığın şeylere ağırlık ver canım.. biliyorum bu dönemlerde bunu yapmak zor ama
mutlaka sevdiğin şeyleri hatırlıyorsundur..

öncelikle evin odan derli toplu olsun..
mümkünse taze çiçekler alıp koy vazoya ve onları vazona yerleştiriken
neşeyi mutluluğu huzuru yanlarında sana getirdklerini düşün..

mutlaka neşeli hareketli dans müzikleri dinle.. istemesende bırak onlar çalsın.. enerjini yükselticek şeyler dinle..
mümkünse türkçe ve anladığın yabancı dillerden olmasın.. anlamdığın bir dilin en hareketli mutlu parçalarını dinle..

kırmızııdan siyahtan griden uzak dur.. açık mavi uçuk pembe su yeşili portakal rengi gibi
neşeli keyifli soft renkleri tercih et..

nefes egzersizleri yap..
derin nefesler al.. nefesini kesinlikle tutma..

bol bol nefes akıcı ve devamlı olsun.. bıraktığın her nefesinle içinin ferahladığını aldığın her nefesle mutluluğu refahı bolluğu içine çektiğini düşün..

inancın doğrulrusunda rehberlerini yanına çağır.. meleklerini davet et .. yolunu kolaylaştırmlarını düşün..

meditasyon bölümümüzde bir çok güzel çalışma var.. okuduklarından birisi mutlaka sana gülümseyecektir..
kendi arzu ettiğin şekilde bir tanesini uygulamaya çalış..

bu dünyaya geliş amacını düşün..
görevlerin var.. kendin ve bütünün hayrı için yapman gerekenler var..
sen hepimize aitsin.. hepimiz de sana ait.. ben kendi huzuruma senide dahil ediyorum..
burada enerjisi yüksek olan ben hayal abla gibi kendine yakın hissetiğin kişiden sana doğru gelen ortak enerjiyi hisset..

bu enerjinin yolunu aydınlattığını duvarlarını ortadan kaldırdığını düşün..

karşımda duvar var diyorsun.. gözlerini kapat rahat bir lekilde uzan.. duvarınla yüzleş.. korkama üzerine doğru adım adım yaklaş.. belkide duvar olarak gördüğün harika bir çiçek bahçesine açılan kapıdır..

seni motive edici filmleri izle..

secret .. what the bleep do we know.. secret garden..
istersen sana bu filmlerle ilgili bir liste yollayabilir ayrıca nerden bulacağının bilgisinide verebilriim..

otur ve seçimini yap.. hayat senin seçimlerinden ibaret.. eğer güzel olanı istemeseydin şu anda bizlere önerilerimizi sormazdın canım.. içindeki ses sana ışığa doğru gitmen için yaptırımlarda bulunuyor..

içindeki mutlu olmanı isteyen gerçek sese güven..
seni mutsuzluğa ve ikilemlere sürüklemek isteyen ses senin değil negatif egonun sesi..

onun hükmünden çık ve sevgiyle mutlulukla karralıklıkla değişeceğini ona göster..

hayatında güzel olan şeylerin listesini yap..
en basit ama en önemli olanından başla..

nefes alabiliyorsun.. gözlerini kırpabiliyorzun..
görebiliyorsun.. yürüyebiliyorsun..
internetin var bilgisayarın var.. ulaşmak istediğin bilgileri okuyabiliyorsun..

seni önemseyen bizler var.. e o zaman depresyonunu kapıya koymak için ne bekliyorsun..