Alıntı:
gencer Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar forumdaki bu başlığı görünce inanın şaşkına döndüm.
tabiki tercih meselesi burada hangisi daha dinlendiricidir diye tartışmak istemem ama ney için sesler insanı yoruyor yorumunda bulunmanız beni çok çoook şaşırttı.
şahsen ben yeryüzünde ney den daha huzur verici, sakinleştirici ve kesinlikle daha gürültüsüz bir ses olduğunu düşünmüyorum. bena göre şahane bir ses,muhteşem bir tını olduğundan bu kadar şaşırdım heralde:) |
Sevgili gencer sorun dinlenen müziğin dinginliğinde değil. Seçilen müzikler zevklerimize uysada uymasada sonuç itibariyle dingin rahatlatıcı müziklerdir. öyle de olmaları gerekiyor zaten. Ancak buradaki yorgunluk hissi veren şey arka fonda sürekli okunan metindir. Yani bizler o sesleri duymasakta bilinç altımız gayet güzel duyuyor. Ve düşünsene akşama bakar belki 500 kez aynı sayfada yazan şeyler fısıldanıyor kulağımıza
özellikle alışıncaya kadar yorulmamak imkansız zaten. Müzik bile saatlerce dinlenince yorar beyni. Kaldıki bizim yaptığımız aynı müzik ve aynı metni defalarca kez günlerce dinlemek oluyor
Yorgunluk hissi gayet normal. Ama hepimiz buna değeceğini bildiğimiz için buradayız
Tekrar teşekkürler Atakan Bey. İyiki hayatımızı değiştirdiniz