Ynt: Defduru'nun Güncesi Sevgili Tatlıcadı babacığına acil şifalar diliyorum. Biran önce toparlansın inşallah. Canısı valla yazını dün okudum ve dünden beri düşünüyorum ne yazayım diye. Ben de herhalde senin yaptığını yapardım diyeceğim ama eskiyi düşününce köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Belki babamı bırakmazdım ama evimide boşlamazdım. Eşimle daha iyi, daha içten iletişim kurmaya çalışırdım. Benim hatam anneme ve kardeşime dönüp eşimi tamamen boşlamam, görmezden gelmemdi. Nasıl olsa o benim yanımda diye düşündüm ama hataydı. Seninki daha büyük bir sorumluluk ben aynı şehirdeydim. Sen birde başka bir şehire gelmişsin evini bırakıp . Yanlış birşeyler yazmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum ama çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
Ne diyeceğimi şaşırdım.
Babanın yerini hiçbirşey doldurmuyor. Onlar kocaman bir dağ bizim arkamızda duran. İşte ben ilk kaybettiğim haberini alınca o dağın yok olduğunu düşündüm korkum bundandı. Belki ona dokunamıyorum, ona sarılamıyorum ama biliyorumki o herzaman benimle birlikte. Taaa içimde ve bana her zaman olduğu gibi yol göstermeye devam ediyor. Dualarım seninle ve babacığınla birlikte. Rabbim biran önce babanı sağlığına kavuştursun ve sende yuvana geri dön........
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. |