Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2008, 03:12 PM   #102 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
  Ablacım sen beni beklemeden gidiceksin yoksa.Baksana pisimbat erken gel diyo.Valla ben kaybolurum o kalabalık içinde.Beylikdüzü'nden nasıl gelinir ortaköy'e?Kaç saat sürer?Kaçta çıkmam lazım?Yardımmmm...
Beylikdüzünden en rahat gitmek için taksim-beylikdüzü arabasına bineceksin. Her onbeş dakikada bir araba var 145T olması lazım. Hem tem'den gidiyor E-5 trafiğine girmemiş olursun. Normal şartlarda 1 saat'te taksimde olursun. Taksim'den de ortaköy dereboyu arabasına binersin yada ortaköyden geçen herhangi bir arabaya. Yani 2 saat'te ortaköyde olursun diye düşünüyorum. Ama istanbul havasına ve trafiğine güven olmaz. Yanlız o gün bayram kutlaması falan olursa vatan caddesinde trafik biraz sıkışır ona göre. Yada 145M mecidiyeköy'e gidersin E-5'ten gider biraz uzun sürer 1.5 saat gibi oradan ortaköy yaparsın...... 

Az gidip gelmedim o yolları ah ahhh