Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2008, 07:07 PM   #40 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

merhabalar birkaç deneyimimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

geçtiğimiz mart ayında 3,5 aylık bir yabancı dil kursuna başladım. NLP destekli... -bu kursa başlamak içinde işten ayrıldım, saatleri uymuyor diye tolere edemeyiz dediler, dil öğrenme aşkına işten ayrıldım.- evde birgün internette kaynak araştırmaya çalışıyorken dil öğreniminin biraz zor olduğunu öğrenim metodları ile araştırma yapmaya çalıştım. ve meditasyon nasıl yapılır diye bir makale okudum. -ışık çağırma metodu- uygulamakta bi zarar görmedim ve her satırı cümlesi cümlesine uyguladım. çok farklı değişik bir şekilde içimde mutluluk, huzur ve yüzümde hissedilir derece gülümseme meydana geldi. o gün dershanede hocamızın sorduklarına akıcı bir şekilde cevap verdim ve çok mutlu oldum. şans yada çekim yasası. bu durumdan bir kaç gün önce bir kitap mağazasında "the secret" i sorgusuz suhalsiz aldım. şimdi bu kitabın başka versiyonu da mevcut. -jery&eshter hick çekim yasası- onu da okuyorum.
----------------
kurs bitiminine birkaç gün kala bi şirketten teklif geldi ve görüşmeye gittim. ortam çok hoştu. en hoşuma giden tarafı ise; orada iş başvuru formu dolduran arkadaşlar vardı ve ben başvuru yapmadan çağırılmıştım. -bu durumda herhangibir küçümseme yada yukarıdan bakma gibi bir ruh hali içerisine hiçbirzaman girmedim, girmemde. çünkü bende iş başvuru formu doldurmuştum çok zaman. ve bundan sonra yazmayacapğımda belli değil.- ben bir ekiple çalışmaya başladım en başta söylenen vaadler yerine gelmekte çook gecikildi ve bende iş arayışına başladım. ve yaklaşık 8 ay önce idi önceki iş arkadaşlarımla çalışyorken nedenini bilmediğim bişeyler çalıştığımız işle alakası olmayan bir pozisyon adına atıp tutuyordum. öyle olacak böyle olacak diye. anlamadığım bi hava içerisine girmiştim. çok hoş bir durumdu. ve bir gün bir telefon hayatımı değiştirdi. o çalıştığım işle alakası olmayan o pozisyonda çalışıyorum.

ruhumuz bize doğru olanı yada yapmamız gereken doğru sinyalleri sanki gönderiyor. bunu bilmek çok güzel. - az evvel moralim çöküktü bigünlük' üme yazdım- ama şimdi biraz daha iyiyim sanki..

saygılar.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla