düşünce ve kuantum
Kuantum Düşünce Nerede Kullanılır? Kimler Yararlanabilir?
Bir eğitmenseniz; öğrencilerinize uygun öğrenme modelleriyle çabuk, kalıcı ve zevkli bir eğitim yapabilirsiniz..
Bir öğrenciyseniz; çabuk, kalıcı ve keyifle öğrenen, öğrendiklerini unutmayan, hayatın tadını çıkarmasını bilen, kendinden memnun bir çocuk yada genç olabilirisiniz..
Bir iş insanı iseniz; amaçlarınıza ve hedeflerinize kolayca ve çevrenizdeki insanlarla işbirliği içinde ulaşabilirsiniz.
Bir sanatçıysanız; yaratıcılığınızı daha çok arttırabilir, kalıcı ve etkili eserler üretebilirsiniz..
Bir baba yada anneyseniz; ailenizde hoşgörü ve anlayışa dayalı iletişimin sırrını öğrenebilirsiniz….
Bir hekimseniz sağlığın kuantum boyutundaki sırlarını öğrenebilir, modern tıpla kuantum iyileşme tekniğini birleştirerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz...
Hayat amacınızın ne olduğunu öğrenebilir ve kendi özel amaçlarınız ve planlarınız doğrultusunda güçlü ve motive olmuş bir biçimde ilerleyebilirsiniz.
Sorunların gerisindeki anlama bakıp, onların içindeki çözümü görebilirsiniz.
Sizi yoran insanlarla şaşırtıcı bir biçimde özel bir iletişim modeli geliştirebilirisiniz.
Kişisel Gelişimde ;
Kimlik Güçlendirme Mühendisliği
Yeni Alışkanlıklar Edinme
Özgüven
Ruhsal Yetenekler Kazanma
Kişisel Başarının Yolları
Hayatı Okumak ve Anlamlandırmak
Hedef Belirleme
Geçmişi yeniden yaratmak
Eğitimde;
Hızlı Öğrenme
Ders Motivasyonunun Kazanılması
Öğrenme Modelleri
Sınavlarda Başarı Yükseltme
Yaratıcılık Eğitimi
Hedef Belirleme
İş Dünyasında;
Stresi Coşkuya Dönüştürme
Duyusal ve Duygusal Keskinlik
Yöneticilerin Eğitimi
Ekip Çalışmalarında Birlik ve Dayanışma Ruhu Oluşturma
İletişimin Dördüncü Boyutu ( Kuantum İletişim )
Motivasyon
Sağlıkta;
Sigaradan Kurtulma
Kilo Verme
Hastalıkların Zihinsel Nedenleri
Fobilerden Kurtulma
Aile içi İletişim;
Eşler Arasında İletişim Bozuklukları
Anne/ Baba Eğitimi
Aile İçi Sevgi Dilinin Bulunması
Kadın – Erkek İlişkilerinde;
Doğru Eşi Bulma
Birlikte Başarı
Temel İlişki Değerlerinin Tespiti
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |