Ynt: Umut'un Seyir Defteri Alıntı: umut_84 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün güzel bir gündü. Lablarda iyiydim. Not aldım. SBT labında soğuk kanlı davrandım. Biraz fotoğrafcılık işine canım sıkıldı. Kendime güvenmeye ne zaman başlayacağım. Hani söz vermiştim. Arkadaşlarımın şaka yaptıklarını bilmeme rağmen kendimi yetersiz hissettim. Sonra bu şakaları yapan arkadaşlarımdan birisi geldi konuştu. Biraz rahatladım. Tamam süper bir fotorafcı değilim. Ama fena bir fotoğrafcı değilim. Bunu neden bir başkasının söylemesine ihtiyaç duyuyorum.
Her Günümün Yaşadığım En Mutlu Gün Olması Dileğiyle... | Umutcuğum.Kendini takdir ettikce, seni takdir edenlere haksızlık etmedikce en önemlisi kendine inandıkca başarı senin için hep tatlı bir sonuç olur. Kendini geliştirme yolunda içindeki o hiç büyümeyen tatlı çocukla yürümeye devam et. Şimdiye kadar ne kadar mutlu olduysan bundan sonra kat be kat daha fazla mutlu olacaksın.
Herşeyin değerini bil. En önemlisi de kendi değerini bil.
Sana bir not bırakayım Atakan beyden;
Geçin aynanın karşısına..
Konuşun bilinçaltınızla.
Ona teşekkür edin sizi mutlu hissetitrdiği için.Onu sevdğinizi söyleyin.Varsa isteklerinizi dileklerinizi iletin. Şimdiye kadar yaptıklarınız için ondan özür dileyin.Onunla işbirliği yapmaktan bir bütün olmaktan memnuniyet duyduğunuzu ifade edin.Bu cümleleri söyleyin ve daha fazlasını emin olun sizi duyacak ve her cümleniz size kat kat fazlası ile geri dönecektir.Bu egzersiz telkin dinlemeyi tamamlayıcı etki yapar.
Sana ve Tüm arkadaşlarına mutluluk dolu günler canım. Seni seviyoruz.
__________________ Başkalarından duymak istediğin şeye,
Kendin yürekten inandığında,
Yaptığının değerli
Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak.. |