Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2008, 09:06 PM   #123 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Şahsen kokoreç yerken hiç bağırsak mı bağırmasak mı diye düşünmüyorum.Hele bol domates bol acı tadına doyum olmaz.Pisimbat benide alın aranıza.

[/quote]

bağırsak bağırmasak sözü arkadaşımıza aittir efm

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Buluşma fikride yeride saatide organizasyoncumuz Pisimbat'dan çıktı....
Kendisine teşekkür ediyoruz... Yok öyle buluşmaya 5 gün kala organizasyoncu olmaktan vazgeçmek
Bakalım nasıl bir buluşma olacak
Bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabii ki... 44

atakan kardeşim bak şimdi sen koca site sahibisin ben buluşmayı başlattım ön ayakay ön PATİ oldum seni ezmemek için öle yapıom yoksa alıcam elinden siteyi (çok anlarım yaaa)

ayrıca sen olmazsan olmaz yahu ben anlamam ben 12:30 da ordayım şaman da sende olucan başka şansın yok tırmalarım gel bak kokoreç yeriz