Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2008, 10:32 AM   #1 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart asalett in günlüğü

merhaba arkadaşlar,kucak dolusu sevgiler ben de günlük tutmaya karar verdim. ben de yoğun bir sosyal fobi vardı.telkinleridinlemeye başladıktan sonra kendimde bir takım deişiklikler görmeye başladım.meseela yirmi dört saat beynimde dolaşan lumsuz düşüncelerden kurtulabildim gelselerde önceki gibi çok fazla etkilemiyor açıkçası.çok çabuk etkilenen bir yapım var hasssasım anlayacağınız.hayatım böyle geçti diyebilirim.o yuzden hep kendim ve başkalrını suçlamakla geçti diyebilirim.ama yapı olarak gülmeyi eğlenmeyi çok severim. telkinler de ikinci haftam ilk hafta suçluluk ve egoyla başladım çok güzeldi depresif halim gitmişti.genelde ev de zamanımı geçiririm.sıkıntılı olduğum için insanlarla olmayı sevmiyordum hemen heyecenlanıp yüzüm kızarıyordu çünkü.çok zorunlu olmadıkça bir yerlere gitmiyordum .genelde açık hava da geziyordum.gezmeyi çok seviyorum.ama halimden de hiç memnun değildim ben sosyal olmak hayata karışmak istiyordum.ilk haftam çok güzel geçti.kendimi çok iyi hissediyordum ikinci haftadan sonra yani kendine güveni dinlemeye başladıktan sonra kötü duygular geri gelmeye başladı endişelndim atakan beyin söylediklerinden sonra rahatladım ve shamanicin tabi ki şu an hala o kötü duygularla savaşıyorum artık insanlarla olmak konusunda daha bir istekliyim hatta bunu eyleme dönüştürebiliyorum teredddüt etmiyorum.düşüncelerim netleşti daha çabuk ve net kesin kararlar verebiliyorum.daha istekliyim herşeye karşı.biraz daha cesarete ihtiyacım var bu arada göz temasın da da daha iyiyim insanların düşüncelerini önemsememeyi ekleyeceğim listeme.kendine güveni ilk dinlediğim de aşırı sinirli gergin mide bulantısı baş ağrısı kasılmalar ateş basması olmuştu.üç günden sonra azalmaya başladı.şimdi bir şey yok o belirtilerden.ama hala biraz sosyal fobili gibi davranıyorum.bielememekten cvp verememekten endişe ediyorum korkuyorum demiyorum bu arada endişe ediyorum diyorum bu da güzel değil ama herşeyin başında korkuyorum derdim.çünkü şimdi demiyorum bir iş yaparken herkes bana bakıyo sanıp çok sinirlenirdim rahat hissetmezdim kendimi şimdi henüz eyleme dökemedim ama en azından yapabilecekmişşim gibi geliyor her şeye yapabilirim diyebiliyorum önceden diyemiyordum hata yapma komik duruma düşme korkularım çok yoğundu beynimde hep bunları düşünüyordum.ne kötü değilmi çin işkencesinden beter gibi tabi bana göre çok sıkıcı şeyler yazddım biliyorum inş.bunlardan eser kalmayacak

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.