selam hayatimdeğisti forumu;
siteyi dün gece keşfettim aslında tam anlamıyla arayış içindeydim önümde hayatımı belirleyen 2 aydan az bi süre var ve ben kopmuş durumdayım ama bir an önce toparlanmam gerek dün gece öncelik onun olmasını istediğim için biraz erteleme scriptini dinledim fakat forumda dahada araştırma yapınca ego ve suçluluk telkinlerinin önce dinlenmesi gerektiğini öğrendim.
Şuan suçluluk sanat müziğini dinlemekteyim çok hoş bi tınısı var diğer favorim new age...
akşam aklıma birçok şey takıldı biliyorsunuz alışıldık bişey değil insan ister istemez düşünüyor mesela ilk aklıma gelen köü amaçlı olup oladığı... sonuç olarak biz söylenenleri duymuyoruz ama sonunda bu şüphenin gereksiz olduğuna karar verdim ve dinlemeye başladm .Suçluluk ve egoyu dinliyorum kafat burda yardımcı olursanız sevinirim ikisini birden dinlemem gerektiğini öğrendim fakat tek bir zamn aralığında karışık olarak dinlemem sorun yaratır mı?yani 5 saat sadece ego ,sonrasında 5 saat suçluluk mu? yoksa mp3leri karıştırıp isteğim kadar dinleye bilir miyim?
umarım bu 2 ayım istediğim gibi geçer inanıyorum etkilerini görücem ve sizlerle paylaşıcam.
çok çok teşkkrler