Konu: Bir kac Soz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 12:05 AM   #6 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Bir kac Soz

aaa ben de bebekken ölümden dönmüşüm! ve annem yüksek ihtimalle berbat bir hamilelik geçirmiştir benimle..babamız biraz 'şiddetsever'di de rahmetli..:)

ben maalesef o sihri çok çabuk kaybettim..yaşım büyüdükçe günahkar olmama bağlamıştım bunu..zaten çocukluğumdaki o Tanrı yakınlığına bir daha ulaşamadım..

ve şu koskoca yaşımda farkedebildim ki benim özgüven eksikliğim, tutukluğum, kışkırmaya müsait enayi yanım, ensesine vur tipim; dönüp dolaşıp tek bir acı hatıraya dayanıyor..5 yaşımdayken özannem-özbabam sandığım insanların beni asıl evime getirip lönk diye bırakışı ve özannemin ''ben senin annenim bundan sonra bana ANNE de!'' deyişi ile yaşadığım o gerizekalı şok anı!!! çok üzülerek, pişmanlıkla, vicdan azabıyla farkediyorum ki ben annemi hala affedememişim!

hüfff içim kıyıldı yine! ben gidip biraz ağlayıp geleyim...

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla