Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2008, 09:40 PM   #24 (permalink)
aysunt
Guest

Standart Ynt: ben de yazacağım

merhabalar herkese
hoşgeldimmm

sanırım bir haftadır devam eden enerji problemimi bugün halletmeye başladım (çok şükür)
bugün işe gitmedim ve aylardır elimi bile sürmediğim yüksek lisans tezimle ilgili çalışmalar yaptım. yapacak çok şey varmış gözüm biraz korktu ama nasılsa yapacağım :)

bizim güzel mi güzel bir kedimiz var adı şirin. onu çok seviyoruz. ben bir süredir sürekli "keşke bir kaç tane kopyalama imkanımız olsa bu kediden çok şirin" diye söylenip duruyordum. dün akşam eve geldim baktım evde küçücük bir kedicik. sokakta bağırıp duruyormuş, bizimkiler dayanamayıp almış. o da çok tatlı. ama sürekli omuzda, kucakta yatmak istiyor, yoksa bağırıyor sürekli. çok küçük. bizim şirin de birazcık kıskandı tabi. ama alışacak

bugün ilginç şeyler oldu aslında..ben balkonda çalışırken sokakta kavga çıktı. birisinin elinde tabanca vardı. polisler geldi. neyseki bir şey olmadı ama biraz tedirgin olduk.

bugün ben ders çalışırken zorla ablama da ders çalıştırdım. dgs sınavına girecek. hayatı boyunca hep başarılı olmayacağını düşündüğü için çalışmamıştı. ama bu sefer gerçekten çalışıyor. ilerleme kaydettikçe inancı artıyor. inancı arttıkça çalışıyor ben de çekim yasasını onun için çalıştırmaya çalışıyorum.

biraz konudan konuya atladım ama anlamışsınızdır siz.

herkesi çok seviyorum ve herkese sonsuz mutluluklar diliyorum.

bu arada radyodaçok güzel parçalar çalıyor şu anda. çok teşekkürler