Konu: Bir kac Soz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 12:30 AM   #8 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Bir kac Soz

teşekkür ederim kader arkadaşım Godot! :)

ben de burayla ilgili umutlarımı canlı tutmaya çalışıyorum..aslında burada olabildiğim için şükran duymalıyım..
ahh bunu söylemek ne büyük zayıflık biliyorum ama: olmuyor be arkadaş!
telkinleri bir aya yakın zamandır dinliyorum..ve bilinçaltımın ne hain ne inatçı olduğunu da bildiğimden hemencecik bir gelişme beklemiyorum..ancak telkinlerin etkisini daha iyi hissedebileyim diye kullandığım antidepresanı bırakınca ve saçmasapan bir diğer ilacı almaya başlayınca benim bilinçaltı bilinçüstü çorba oldu veee
buraya yazmaya büyük utanç duyuyorum ama ben yine kıyıdan döndüm! (geçen gün buradaki günlüğüme yazmaya karar vermiştim ama bir yandan da umut için gelen insanları ne kötü etkileyeceğimi düşünüp tereddüt ediyordum, tam yazdıklarımı yollarken bağlantı gitti! demek yazmamam lazım deyip vazgeçtim)
bir mühendis yaklaşımıyla, oradan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama eşşek kadar bir insanın kendini ...dürmeye teşebbüs etmesi öğretmen yaklaşımıyla, hatta her türlü yaklaşımla BERBAT birşey!

utancımı ifade edecek smiley bulamadım...

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla