Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2008, 06:16 PM   #36 (permalink)
tatlıcadı
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

çoook sevinirim eğer başlığı

bu gün çook güzel bir gündü canım babam sonunda arkadaşlarıyla görüşmeyi kabul etti bu gün ziyaretine geldiler ama fon da müziğim çalmaya devam ediyordu baş ucunda laptop um yaklaşık 10 saat kadar çalıyor günde deprasyon mp3 cd si, arkadaşlarıya konuşmaya çabaladı az da olsa cümle kurmaya çalışıyor "hematom talamus ta olduğu için konuşma merkezi etkilenmişti zaten buna rağmen hemde" şaka bile yapıyordu onlara fıkra anlattılar kahkahayla güldü sanki bizim eve iyilik perisi uğradı sihirli değneğini değdirdi

bende olanlarsa harika 3.5 kilo verdim iştah diye birşey kalmadı ama mutluyum diyetimi bozmadan yapabiliyorum canım asla aburcubur istemiyor belkide babacımı mutlu görmek daha da motive ediyor beni iyi ki tanımışım sizleri ,ATAKAN bey size de minnettarım canım babacım sizim sayenizde uçurumun kenarından döndü tedaviyi red ediyor ilaçlarını dahi içmiyordu ama şimdi herşey muhteşem bu mp3 sayesinde .................