Arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen bulmuştum. Çok uzun zamandan beri sigaryı bırakmak için denemediğim yol kalmadı.
dünya paralar döktüm diyebilirim ama en fazla 15 gün bırakabiliyordum.Bu sitedede sigarayı bırakma telkinini gördüm ve bilgisayarıma ve cep telefonuma indirdim. İşyerinde devamlı çalıyordu sigarayı bırakmak gibi bir niyetle indirmemiştim denemek amacıyla ve ney sesini çok sevdiğimden indirmişti.Ama dinledikçe sigara içme isteğim kendiliğinden azaldı.çok zorladım kendimi içeyim diye ama telkini dinlerken içmek mümkün olmadı. yaklaşık 5,6 gün dinledim hiç canım sigara istemedi tek sorun ara verdiğim zaman yani bir gün dinlemesem ogün canımın sigara istiemesi bir tane yakıyorum onuda bitiremiyorum ve hemen müziği açıyorum.İşe yaramaz demeyin deneyin hem müzik çok rahatlatıyor hemde sigara içmiyorusunuz. Bu siteyi hazırlayan herkese çok teşekkür ederim. Sigarayı tam anlamıyla bıraktıktan sonra diğer telkinlerede geçecem. Bu alkışlar öncebu siteyi hazırlayanlar daha sona bana ve sizlere