Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 10:48 PM   #219 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim Güncem

İyi geceler arkadaşlar
3 gün önce bi selam vereyim döndüm biraz yaptıklarımı anlatayım dedim. Küçük adamım şirket hattının sim kartını yok ettiğinden hafta sonum zehir oldu 3 gündür ağladım durdum .İnsanların bana güvenerek emanet ettikleri bir cep telefonuna bile sahip çıkamadım. Nihayetinde bugün genel müdürüme durumu izah ettim oda sağolsun yarın yeni hat çıkaracak ama yinede çok kötü oldum.. Akşam Küçük adamımı aldım biraz dolaştımda gevşedim biraz........
e ben çok şükür zor ama doyurucu bir kaç ay geçirdim açıkçası hayat bana ayrı kaldığımız 3 ay pekte iyi davranmadı. Ama umudumu hala canlı tutuyorum. Sizlerde aklım. Bu arada Shamanım Mailleriyle hep hatırlattı kendisini Sevgili Emelimde öyle. Sağolun dostlarım.
Bi not. : Eski işyerimle ilgili süreçte sonuçlandı malesef alehimde .. Tabi dava yolu diyor Bölge çalışma ancak ben uğraşmak dahada o konuya kitlenip kalmak istemiyorum.
Birazda sizin yazdıklarınıza günlüklerinize bakayım çok özledim sizleri çok.

Bide küçük adam'ın çok uykusu geliyor. Onuda bu haftasonu çok ihmal ettim. Yavrum özür dileyip duruyor hiçbişey anlamadı ama üzüldüğümün ve yanlış bişeyler yaptığının farkında.

Canım oğlum seni çok seviyorum.