Cevap: OLUMLU SÖYLE, OLUMLU YAŞA Ah be arkadaşım şu yazdıklarını bir okusana lütfen olumlu düşünüyorum düşünüyorum olmuyor yazmışsın bende yılmadan okudum yazdıklarını ki inan bu kadar negatifliği barındıran bir yazıyı okumak çok zor :) ve gerçekten şaşkınlık içindeyim bir insan kendisi için bu kadar kötü şeyler isteyebilir mi??? Ne demek istedi bu şimdi diye kızgın ifadelerle bakmadan yazdıklarını bir okusana tabi her cümlenin sonuna koyduğun ağlayan suratlarıda sayarsak gerçekten ne kadar olumlu olduğunu dürüstçe önce kendine itiraf et ****
şimdi gelelim zehra'ya senin bu yazdıklarını okuyunca ilişkiyi nasıl yaşadığını okadar rahat algılayabiliyorum ki daha doğrusu bu sonuca nasıl geldiğini ve bak burda senin yazdıklarındanda bu ilşkinizin sonunun nereye gidiceğinide anlatıcam sana aslında ben anlatmıyıcam senin kendi cümlelerinin doğrultusunda isteklerini yazıcam...sen kesin ilişki içerisinde de sürekli kaybedicem korkusuyla yaşayıp hatta aklına geldikçe bununla ilgili senaryolar kurup hepsinini bir bir yaşamışsındır bide bu olumsuzluk öyle meret bişey ki başladı mı çorap söküğü gibi devam eder atalarımız ne demiş "korktuğum başıma geldi" demiş tıpkı senin şuanda deneyimlediğin gibi şimdi hiççç kusura bakma bunun böyle olmasını bizzat kendin belirledin ve çok sevdiğin kızı kaybettin daha da dikkat etmezsende yine senin isteklerin doğrultusunda başka biriyle evlenip ondanda boşanmaya kadar gidicek bu işin sonu... Sakın yanlış anlama bunu bastıra bastıra yazmışsın biliyorum öyle olucak biliyorum böyle olucak diye oyüzden lütfen aklını başına al ve kendine gel hayatını bu kadar değersiz kılma sana sadece bir tavsiyem var biri için bu kadar hayatının tamamını feda etmeyi düşünürken anne ve babanın emeğine verdiğin saygıyıda çok iyi düşün onlar seni yetiştirirken ne emeklerle büyüttüler bunun karşılığı bu olmamalı sadece sakinleş zırlamayı bırak ve eğer gerçekten o kızı geri sitiyosan önce düşüncelerden başla düzeltmeye iç sesinle sürekli konuş bunları sana yazdıran o beyninin içinde hiç susmak bilmeyen ses yoksa sen kendin için bu kadar kötü şeyi isteyemezsin di mi??? İç sesinle konuş ve onu ikna etmeye çalış şunuda hiç unutma bazı arkadaşlarımızın dediği gibi aşk acı çekerek yaşanılası yada acı için göze alınası bişey değil aşk dünyanın en güzel şeyi lütfen sadece tek yapman gereken zehrayı sevdiğine odaklan dönüp dönmiyeceğini bile düşünme sadece onu çok sevdiğini ve onu istediğine odaklan senin yöntem işe yaramamış bide bu yöntemi dene istersen ne kaybedersin ki bundan sonra sanaa bol bol olumlu zehralı günler diliyorummm |