Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 11:51 AM   #5 (permalink)
Water_Nymph
Teğmen

Water_Nymph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 24
50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Water_Nymph is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: çok kötü gidiyo hemde bu kadar erken :(

hepinize teşekkürler elbette vazgeçmedim sadece öğrenmek istedigim ara verip vermemem gerektigi idi çünkü fiziksel olarak da bende büyük degişikliklere yol açıyor telkinler sabahlarıda heryerim agrılar içinde uyanıyorum ve tümgün basagrısı ile dolaşıyorum beni korkutan buydu 3-4 saat dinlemeye basladım artık daha iyiyim.
siteyi inceledim hemde didik didik neredeyse elbette sadece telkinleri dinlemiyorum meditasyon yapabilmek için bu 4 gün süresince nefes çalışmaları da yapıorum diger egzeriszler zaten benim yaptıgım şelerdi ama artık daha bilinçli şekilde devam etmekteyim. ve bence telkinlerin bu kdr kısa sürede advers etkilerini görmemde en büyük etken de sadece onları dinlemekle yetinemeden kendim için bunun yanında yapabilceim hersei suan yapıyor olmam meditasyon ve diger egzersizlerle destekliyorum telkinleri.
inanc konusuna gelince bazen böle tamamen kaybolmus gibi hissetsemde bazen yeniden kazanıyorum buda bu sürecin cilvesiymiş sanırım. hepinize tekrar teşekkürler