Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2008, 11:07 AM   #45 (permalink)
tatlıcadı
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

canım bende destekleriniz için minnatarım sizlere
Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
babacığının iyileşeceğini umuyorum ben ..en azından gönderdiğim şifay reddetmiyor..her seferinde ha gayeret diyorum..oda gayretle alıyor..inşallah böyle devam eder..babcığına ve sana saygılı sevgiler

canım teşekür ederim yardımların için inan çook mutlu gülümsüyor şakalar yapıyor ve en önemlisi artık iyileşeceğine inanıyor dün akşam saatlerce kendi işi projeleri hakkında abimle konuştu "konuşmaya çalıştı" sorular sordu projeleri inceledi perşembe günü aylar sonra ilk kez şantiyeye gidecek arabanın içinde olucak ama görmek istiyor artık ,insanların onu bu şekilde görmesinden hala rahatsızlık duyuyor ama geçiceğine inanmaya başladı geçen hafta ile bu hafta arasında hatta şöyle yazmalıyım sanırım mp3 lerden önce ve sonra evin atmosferi dahi değişti karamsar ağlayan mutsuz insanların yerinde artık gülümseyen şakalar yapan insanlar var artık neden böyle oldu yerine şükür atlatıyoruz diye dua ediyoruz canım allahıma şükür ki sizleri çıkardı karşıma ve sizlere hergece dua ediyorum beni gülümsettiğiniz gibi tanrıda sizleri gülümsetsin

tatlıcadı canımbaban hakkındaki yazıları okuyorum gelişmelere çok sevindim benim babam 12 yıl önce beyin kanaması geçirmişti zordur ama insandaki hırs varsa herşey yoluna girer iyleşme hırsı babamı kendine getirmişti inşallah baban dahada iyi olur morali çok iyi tutulmalı demişti bize doktor evin yansa karşısına geç gül demişti babam çok sinirli bir insandı şimdi daha sinirli birde sıgara içmeyede başladı ama espirili halleriyle hayatı surduruyor hayatınızın güzelliklerle dolması ve babanın iyleşmesi için dua edicem

sen gerçekten baban için mücadelende büyük yol katetini yazılarından biliyor ve sana

sözler yetersiz kalır cancazım

sevgiyle kal