22-04-2008, 11:14 AM
|
#46 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhaba bu gün babacığımın canı nedense mp3 leri dinlemeyi pek istemiyor daha çok uyumak istiyor bu sabah ama uykusunda sürekli birşeyler anlatıyor sanki birileri soruyor o yanıtlıyor belkide kendini rahatlatıyor ayağa kalkıp kendi kendine yürümek istiyor ama biz henüz engel oluyoruz fizyoterapisti 10-15 gün daha diyor ama çook istekli canım benim perşembe günü arabayla onu iş yerine götüreceğim dışardan şantiyeye bakmak istiyor çook mutlu olucak eminim onada söyledim gülümseyip duruyor bitanem ama az biraz asabiyiz bu gün yeter kafam şişti dışarı diyip kovaladı beni sanırım yanlız kalmak istiyor
bana gelince sanki metabolizmam hızlandı tansiyonum genelde düşüktür ama 3-4 gündür 12/8 kilo vermeye devam ediyorum bol su içmeye başladım hayret ettiğimse 2.gün mutlaka bozduğum diyetimi 1 haftadır sektirmeden yapıyorum ama bende bu gün asabiyim biraz yahu tek kaşım havada ama huzurluyum en güzelide bu
__________________ |
| |