Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2008, 11:52 PM   #15 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigünlük...

yine merhaba.
güzel bir haftasonunun ardından -ki kız arkadaşımla beraber idim- yoğun bir hafta başladı ve bu yoğunluk beni çok sevindirdi, kendimi iyi hissetmemden dolayı.
bikaç zamandan beri dikkat ediyorum kendime de uzuuuuun cümleler kurmaya başladım sanki. yada farkına yeni vardım. yalnız daha önce tedirgin bir tavırla konuşurdum.
şu var ki sabah uyanınca kolarınızı iki yana açıp, derin nefes aldıktan sonra gülerek kendinize "günaydın" demenizi şiddetle tavsiye ederim. çok güzel bişey. belki bu uzun cümlelerin ve sevincin sebebi budur kimbilir. sevincin ve uzun cümlelerin sebebini aramıyorum. derdim de değil. önemli olan mutlu olmak.

mutlu, sevgi, ışık ve huzurla kalın...

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla