evet tatlı cadı tamamiyle bahar havasının üstümüzde yarattığı etki.inşallah çabuk atlatırız gözlerim kapanıyor yazarken

dünkü mevzulara geçeyim hemen.işyerinde çalıştığım kızın izne çıkmasını istemiştim.olduu haftaya gelmiycekmiş artık dayanamıyorum dedi.hem onun için hem benim için iyi olucak inşallah.ikinci olarakta şu hoşlandığım çocuğun benimle konuşmasını istemiştim.bilin bakalım noldu

bir anda geldi bir soru sordu naptığım hakkında sonra biraz muhabbet açıldı.çok hoşuma gitti ya ben bu çekim yasasını çalıştırabiliyorum oleyyy
dün çok net bir rüya gördüm.rüya tabiri hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.şimdi rüya şöyle; bir pazarlamacı bana kedi pazarlamaya çalışıyor(komik değil mi kedi pazarlama )kediler hakkında bilgi falan veriyor.ben alıyorum bir kedi yavrusunu dört ayağı üstüne düşer nede olsa diyerek atıyorum havaya.hayvan direkt kafa üstü düşüyor.bağırıyor ve kafası kanıyor.içim cız ediyor kanayan kafasına bakıp bunu nasıl yaptım diye düşünüyorum.sonra o acı çeken haliyle benden şefkat istercesine sokulmaya çalışıyor.ben ise ona bir daha zarar veririm korkusuyla geri çekiliyorum.burdan sonra uyandım ve hala içim cız ediyordu rüya çok net olduğu için unutmadım