Merhaba hayat,öncelikle bundan sonra bende olan tüm değişimleri burada paylaşıcam.Hemen hemen bir ay oldu bu güzel siteye üye olalı.Pek fazlada yazmadım zaten bendeki değişimlerden emin olmak istedim sadece.Ve bugün oldum.Düşündüm bir ay öncesine gittim çok değil.Ne kadar değiştiğimin farkına vardım.Çok garip ilk önce oturup ağladım,sonrada kahkaha atarak güldüm.Ben neler atlatmışım dedim.Nekadar değişmişim,ama daha bitmedi bazı telkinleri henüz dinlemedim onlarında sırası gelecektir.Neyse değişikliklerden bahsedeyim kısaca;kendime güvenim yoktu kendime güvenmeyi başardım,hayatımda her ne olursa olsun herzaman kendimi suçlu olarak görürdüm kendi kendimi yerdim,yargılardım olmadık zamanlarda olmadık konularda hiç suçum yokken bile vicdan azabı çekerdim,insanların karşısına geçip konuşacak cesareti kendimde bulamazdım,bu evde,işte,okulda,hep böyle olurdu,karamsardım,durduk yere umutsuzluğa düşerdim,korkularım çok fazlaydı...
Ben bu siteyle karşılaşana kadar ne bileyim bunları kelimelere dökmek,sayfalara yazmak yetmez..Gülebiliyorum artık,hiç tanımadığım insanlara gülücük dağıtabiliyorum,sabahları yataktan çok mutsuz suratsız kalkıyordum şimdi gülerek uyanıyorum.Buna birtanecik annem bile okadar şaşırıyorki farkedebiliyorum.Şimdi oda mutlu.Çevremdeki insanlarla iletişim kurmayı öğrendim,patronumun odasına girmeye çekiniyordum,artık saatlerce muhabbet ediyoruz
.Korkularım bitti yerini umut dolu günlerim aldı.Amaçlarım var.Mutluyum.Dahada iyi olacağımı biliyorum.
Telkinleri düzenli ve sırasıyla dinlemek daha iyi etki bırakıyor bunu yaşadım.Sevgili Shamanic,Atakan ve Hayal ablacığıma,sitedeki tüm yazdığınız o güzel sunumları,bizlere birazdaha faydalı olacak diye eklediğiniz ardı arkası kesilmeyeceğine inandığım bilgilerinizi hergün olmasada siteye girdikçe dikkatle okuyorum ve uyguluyorum.(Hayal ablam çekim yasası bana çok iyi geliyor uyguluyorum)sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır bence 96 96 96 96 96.Sizden inanılmaz güven alıyorum ve bu sitedeki arkadaşlarımdan.Fırsat buldukça yazacağım günlüğüme.(HAYAT'A).Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.