Konu
:
Benim ve Babam'ın Hikayesi
Tekil Mesaj gösterimi
23-04-2008, 08:14 PM
#
50
(
permalink
)
tatlıcadı
Üsteğmen
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi
bu gün çok yoğun bir gündü ancak fırsat bulabildim canım babam kıpır kıpır yerinde duramıyor yan kaslarınıda kullanmaya başladı çok az kaldı ayağa kalkmasına diyor fizyoterapisti onlar çalışırken fonda mp3 lerim dönüşümlü olarak çalıyor yarın kontrollerimiz var umarım güzel haberlerle dönerim sizlere ama pek bir duygusal oldu babam herşeye ağlıyor duygulanıyor
ama artık çevresiyle daha bir ilgili geçicek diyor işime döneceğim çok seviniyorum o böyle konuştukça aaa unutmadan yarın iş yerine gideceğiz babişkomla gelişmeleri keyifle burda anlatacağım
bana gelince diyete devam kilo vermeye devam mp3 ümü dinleme devam ama kurba gibi su içiyorum
aburcubur almış annem çayın yanına elmalı turtadan tuzlu kurabiyeye hepsinin dibine darı eken ben ilkkez burun çevirdim onlara ve çayımın yanında peynirimle grısınımı yedim annemin gözleri fal taşı yani bun ca senedir hiç hayır demezdin allah allah deyip duruyordu tabi ben de kıs kıs gülüyordum bu işe en çok diyetisyenim sevinecek hiç sektirmedim 1 haftadır kocaman bir aferim bana seviyorum ben bu mp3 leri ya
tatlıcadı nickli üyeye özel mesaj gönderin
tatlıcadı - Daha fazla Mesajını bul