Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 12:35 AM   #135 (permalink)
metin06
Üsteğmen

metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough
Standart Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

atakan bey, cep telefonunuz nerde efenim telefonunu arabada bırakmışın valla ,çıktım telefonunu görünce tur atıp geri geldim senin apartmanın orda sordum soruşturdum hatta sönmez soyadlı Hasan Sönmez in ziline basıp burasıdır diye yukarı kadar çıktım Atakan burdamı arkadaşım telefonu bende felan diye..adam yok öle biri dedi hatta niye zilimize basıyon tarzı konuşunca açıklama yaptım uzun uzun .Öbür apartmanlara da baktım zillere felan kimseyi bulamadım biraz bekledim seni de göremeyince oralarda eve geldim..üstad bi mesaj felan atta telefonunu verim bi şekilde sana .. ya bir insan kendi telefonuna bu kadar mı ilgisiz olur :) yoksa götürüp satcam hee

buluşma güzeldi valla..pisimbatım sahamanımız mert bey geldi shaman kahveleri yuvarladı pisimbatlan kokoreç yedik zeynep ayyyyyya :) sohbet ettik felan..güzeldi..
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla