Alıntı:
nil Nickli Üyeden Alıntı
sevgili mumin okan kardesim aldigin ve arkasinda durdugun karardan dolayi seni tebrik eder istikrarinin devamini dilerim vede aramiza hos gelip sefalar getirdin.ben sana inaniyorum cunku sen kendine inanarak cok guzellikler yazmissin mp3 sana faydasi olacakdir bundan emin ol bende 20 yillik ici IDIM :) karar verdigim gun (gunde 2 paket iciyordum)ve bu siteyi buldugum gun mp3 leri indirerek 21 haziran 2007 de biraktim bugun halaa istikrarimi korumaktayim hamdolsun o sayfa kapandi benim icin simdi senin gibi guzel insanlara faydamiz olsun diye zaman buldukca buradan bende yardimci olmaya calisiyorum elimden geldigi kadar yanliz olmadigini bilmeni isteriz biz buyuk bir aileyiz seninleyiz istedigin zaman bize yaz mutlaka hergun seni birisi okur.sevgiler. |
Ben birşeyi çok merak ediyorum. Uzun süre ve sağlam içiciler şak diye çok radikal bir kararla bırakabiliyorlar mı? Yani ben hep azalta azalta bıraktım. Günde 5 taneye kadar düştüm. Sonra bir veda partisi yaptım bir paket puroyu içip ertesi sabah bıraktım. Çünkü asla 1 paket sigara içerken birden kesemiyorum. Kendimi mi kandırıyorum hani azaltayım diyerek süreyi mi uzatıyorum yoksa gerçekten azalta azalta bırakmak daha mı kolay?