slm izmirli.ben geleli 9 ay oldu ama sanki 9 yildir buradayim cok yol katetigime inaniyorum geldikden 15 gun sonra oturumumu alir almaz ehliyetimi degistirdim anlican 8 aydir arabayla tabiri caizse cirit atiyorum :) belcika bitti hayatim nl yide yariladim sayilir :) derken 4 aylik hizlandirilmis dil okulunu bitirdikten sonra tr ye 18 gunluk bir gidis donus yaptiktan sonra okuldan sinava girerek diplomami aldim ve hemen hic ara vermeden buranin en buyuk fabrikasina ise basvurdum veee dil testini gecerek ise alindim vede 1,5 aydir is yerinin asil kontratiylada calisiyorum 3 ayi doldurunca vast kontrat vereceklerini soylediler esimde ayni fabrikada ama farkli bolum ve farkli vardiyada pek gorusemiyoruz ama onume gelen imkani ve firsati red etmedim esimin vardiyasini bekleseydim ne kadar bekleyecegim bellid egildi evde daha fazla durmaya tahammulum olamazdi sekerim vede dedigim gibi bende ideaist birisiyim suan hayata bakmak istedigim yerdeyim herzaman a ve b planim vardir 9 aydir burada oldugumu duyanlar agzi acik kaliyor esimin cevresindeki arkadaslarinin hanimlari falan kendim gibi dusunen kimseyi bulamadim henuz cok dar insanlar gordum burada gecenlerde tam bi arkadas buldugumu sandim ahaa bu dedim benimle ayni zamanda evlenip gelmis bayaada akilli konusuyor bide muhasebeciymis allah dedim bide 3.5 aylik hamile oldugunu solemezmi,icimden sendemi dedim hicde gorundugu gibi degilmis tuh dedim buda digreleri gibi kapagi attiya bide cocuk dogursun bakalim dedim :) neyse ben cozemicem bunlarin mantalitelerini ben gayrete devam yormayayim kafami tr de ev alma planlarima devem cok az kaldi hayalime yuppii
kongreye gelince 3 mayisda brukselde gidicez esimle anlatirim sana aklimda kalirsa yakin olsan keske senle giderdik bugune kadar ne coculduku simdi ne cozulecek?avrupadaki turklerin sorunlari icerikliymis ?gorusuruz seker hadi opuldun.